.

.

maanantai 19. toukokuuta 2014

Perhereissu a'la Stockholm!

Käytiin viikonloppuna perheen kera vähän minilomailemassa. Reissu oli niinkin pitkä kuin Tukholmaan ja takaisin, mutta siltikin varsinkin Meuskan mittapuulla toi reissu oli aivan huikea juttu. Eniten mua kauhistutti reissussa nukkuminen, sillä varsinkin Enska vaatii hyvin vahvasti oman nukkumarauhan Otettiin kuitenkin riski ja päätettiin ahtautua nelistään pieneen muutaman neliön hyttikopperoon. Nukkuminen menikin yllättäen tosi hyvin, ainoastaan Enskan kolme tulossa olevaa poskihammasta ja ilmastoinnin aiheuttama yskä aiheutti hiukan päänvaivaa. Eniten mun ja Pekkiksen unia häiritsi kuitenkin koko hyttikäytävän täyttävät mieslaumat, niillä kun oli mammat ja muksut kotona, joten ei varmaan tartte eritellä millasta meno oli. Fiksuna likkana ostin kuitenkin lauantaina Tukholmasta korvatulppia koko köörille, joten hyvillä mielin selvittiin satamaan sunnuntainakin.
Yksi huippujutuista reissussa oli tietenkin syöminen, Enska puputti kuivaa sämpylää haltioissaan ja Meuskan mielestä aamupalabuffa oli jotain mahdottoman upeaa! Sieltä kun sai valita lähes mitä vaan ja maitoakin sai ottaa ihan kahteen lasiin samaan aikaan!


Reissu meni muuten ihan kivuttomasti, mutta Enska tosiaan ei tällä hetkellä siedä yhtään tota paikallaan hengailua. Koko ajan pitäisi saada mennä pää viidentenä konttausvälineenä. Lopulta Enska päätti vihdoin ja viimein luovuttaa kiukkuamisen ja keskittyi näyttämään vaan äärettömän tylsistyneeltä. Ikävä kyllä toi luovutus tapahtui vasta kun oltiin päästy takasin Helsinkiin...
Meuskan mielestä laivalla oli tosiaan aivan huippua. Kaupoissa sai vähän hiplata...
... ja pallomeressä oli Enskallakin ihan nastaa:
Parasta oli kuitenkin MUUMI ja MUUMIDISCO. Täytyy sanoa että tällä herkkismutsilla tuli kyllä armottomasti tippa linssiin, koska Meuska oli niin onnesta soikeana. Kuten joku matkatoimisto aikoinaan mainosti: "kun parasta mitä tiedät on kirahvi..".


Näiden kokemusten siivittämänä puski kyllä matkakuume taas potenssiin tuhat ja aloin miettimään jo ensi talvea ja reissua johonkin lämpimään. Kai me hengissä selvittäisiin ongelmitta sieltäkin, jos selvittiin kiukuttelevasta hammaspotilaasta ja hyttikäytävällisestä dokukundejakin. Hii'ohoi ja reissuun!Ei kommentteja: