.

.

tiistai 1. lokakuuta 2013

Puklurättejä ja paskanhajua

Jihaa, eka blogikirjoitus, melkoisen jännää!

Ekan lapsen syntymä oli jännää ja ihanaa, kaikki oli uutta ja pinkkiä. Olihan toki toisen lapsen syntymä ihan yhtä ihanaa, mutta tällä hetkellä tuntuu, että meidän elämään mahtuu suhteeton määrää paskanhajua ja puklua. Pitikö tuon nuoremman painoksen olla tommonen paskamasiina ja puklukone? No ei kai sentään, ihana hän on, paskoineen kaikkineen tietenkin! <3

Koska maailmankaikkeus päätti myöskin ettei meillä ole vielä tarpeeksi paskahommia, niin nappasin jostain itelleni jäätävän kolme päivää kestävän vatsataudin. Positiivisesti täytyy ajatella niin, että elimistö on ainakin nyt tyhjennetty, joten jos sinne ei sitten tarttisi tunkea samaa määrää sontaa kun aiemmin? Muutenkin Riku Rantalan promoama lihaton lokakuu houkuttelee, tosin lihaa en pysty kokonaan pois jättämään, jos aion tarpeeksi protskua saamaan, imetyksen takia on pannassa jo maitotuotteet (rahka ja jäätelö, nyyh!) ja soijakin. Sen lisäksi tirpan vatsa ei kestä kauheasti papuja, herneitä tai muutakaan, joten liha/kala/kana on tällä hetkellä ne ykkösprotskut meikäläisellä. Onneksi P:llä ei ole asiaan muuta kun positiivista sanottavaa, massaa kun halajaa.

On ollut outoa sairastaa melkein suht rauhassa, kun P on ollut kotona. Aamupäivin ja iltapäivisin on vienyt tytöt ulos, hoitanut kaiken muunkin, niin mä oon panostanut makaamiseen ja vessassa ravaamiseen. Päiviin on lukeutunut tietenkin myös suuri määrä Täydellisten Naisten vikaa tuotantokautta (vielä liian monta jaksoa kattomatta) ja isoja suukkoja esikoiselta. Raukka ei ymmärrä miksi äiti ei nouse sängystä ylös, vaan toinen tomerasti sanoo "äiti, tu mennään". Peiliin kattominen masentaa, kun iho on harmaa ja silmäpussit ylettää poskien päälle. Hiuksetkin tuntuu likasilta ja verkkarit on paskaset. Täähän kuulostaa siis normi kotiäidin arjelta. ;) Josko tänne saisi tallennettua meidän ihmeellistä ja samalla niin tavallista elämää, tervetuloa mukaan! :)


Ei kommentteja: