.

.

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

"Ei tässä mikään muutu"

Jotkut idealistit ajattelevat, että ei se elämä niin paljon lapsen myötä muutu. Joo, niinhän mäkin ajattelin.. Niinpä ajattelin valokuvien muodossa kertoa, mitä sen mukulan saapumisen myötä sitten tapahtuu. Tapahtuu nimittäin näin:

Ihania laukkuja kaappi täynnä.. Mutta koska tonne ei aleta vaippoja, harsoja, maitotetroja, nokkamukeja, hanuripyyhkeitä ja muita tunkemaan, niin huomaat poistuvasi kotoolta ehostautuneena seuraavaan:
Ja entäs sitten ne kaikki ihanat kengät, joita on kaappi täynnä...


Nostan hattua sille mutsille, joka laittaa noi jalkaan hiekkalaatikolle.. Näin ollen huomaat poistuvasi aamupäivisin kotoolta jalassasi seuraavat:
Entäs takkivalinta? Jokainen nainen tarvitsee vaatekaappinsa klassisen trenssin, semmoinen toki siis löytyy:Tähän pätee ikävä kyllä sama homma kun kenkiin. Toisekseen jos haluat suojata tuon kallisarvoisen ihanuuden puklulta, mudalta, nurtsitahroilta ja kuolaisilta suudelmilta, puet ulos lähtiessäsi päällesi tämän (pyydän kiinnittämään huomiota juurikin niihin tahroihin):

Masentuneena huomaat myös sen, että ennen kylpyhuonettasi koristaneet hajuvesikokoelmat, passionille tuoksuvat ihovoiteet, hiuslakat ja tuoksukynttilät on korvattu seuraavalla rykelmällä:Jäljelle jäi kuitenkin muutama koru muistuttamaan siitä, että "mikään ei muuttunut".Entiset rauhalliset treffit ystävien kanssa ovat muuttuneet myöskin. Rentouttavan salde- ja teehetken jälkeen kotisi nimittäin näyttää tältä:


Et oikeastaan edes tiedä missä välissä tämä tapahtui.. Tai kuka sen teki. Samapa tuo, kaikki kyllä tietävät kuka tämän siivoaa.

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä.. Nämä pikku muruset....vaihtuvat imetysaikana näihin:Revi siitä huumoria. Riittääkö nämä, vai tehdäänkö tähän jatkopostaus? Näitä nimittäin riittää.. ;)3 kommenttia:

Annika kirjoitti...

:D

minttisvilttis kirjoitti...

Osuit asian ytimeen :D

Unknown kirjoitti...

Selkeesti tästä revittiin huumoria. :D Tälle täytyy siis kehittää jatkokuvakollaasi..