.

.

maanantai 2. kesäkuuta 2014

What a week!

Huh mikä viikko! Kone on ollut poissa pelistä, aikaa ollut liian vähän ja kamerakin oli lainassa, joten kuviakaan ei tullut räpsittyä. Nyt kun joitain kuvia on saatu koneelle, niin ne on aivan täysin väärässä muodossa ja niiden muuttaminen sopivaan formaattiin vie varmaan viikon. Shit! Muutaman kuitenkin jaksoin tossa äkkiä tallennella uudelleen.

Meidän viikkoon siis tän blogihiljaisuuden aikana on kuulunut seuraavaa:

- Enska täytti vuoden. Se on aika mahtava likka toi Enska. Se omaa mahtavan huumorintajun, on järjettömän kovaääninen enkä oo koskaan nähnyt yhtä nopeesti konttaava lasta. Se myös kiipeää sohvalle, sohvapöydälle, tv-tasolle ja keittiönpöydälle. Sitten se syö kaiken mitä eteen laittaa, ei oo moksiskaan jos sitä joku vähän runnoo (yleisimmin siis Meuska) ja tanssii itsekseen kun kuulee musiikkia. Uskomatonta että mulla ei virallisesti ole enää vauvaa, vaan taapero. Uskomatonta on myös se, että selvisin hengissä siitä vauvavuodesta, se kun olisi voinut olla helpompikin.- Täytin 30. Siitä ei sen enempää. No eihän... En rupsahtanut eikä tissitkään alkaneet roikkua vielä sen enempää. Mulle pidettiin myös maailman parhaat yllätysjuhlat. En kestä! Itkin tietenkin asiaankuuluvasti varmaan puolet juhlista, varsinkin ystävien ja velimiehen puheet oli satavarmoja pillityskohteita.

- Jalka on vihotellut, enkä oo päässyt juoksemaan viikkoon. Ärsyttää ja vähän v*tuttaa. Ehkä tää tästä. Ens viikolla vaikka...

- Tajusin että mulla on kaksi aika mahtavaa mukulaa. On ne semmosia..

Ei kommentteja: