.

.

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Mutsit irti!

Hohhoijakkaa! Ei vissiin muuta voi todeta viikonlopusta, tai siis lähinnä perjantaista. Kyllä huomas että kotimutsi jos toinenkin pääsi hetkeksi irti kotivelvollisuuksista, vaipanvaihdosta ja puklujen pyyhkimisestä. Oli oikeesti nastaa laittautua kunnolla, vetää korkkarit kinttuihin ja pukeutua mekkoon. Toki sitä kotonakin voisi kulkea mekossa, mutta toisaalta viehätys voisi haihtua päivän neljänsien puklusuihkujen jälkeen. Näin ollen olen päätynyt siihen, että kotsaillessa verkkarit on oikeastaan ihan jees veto. Toki sitten kun muksut on kasvaneet järjelliseen ikään (eli kun muuttavat pois kotoa), niin aion näyttää ehdottomasti siltä, kuin olisin hypännyt keittiöön suoraan Täbäreistä.

Mutta siis! Ilta alkoi sivistyneesti muutamalla skumppalasillisella Glon aulabaarissa. Sivistynyt osuus kesti tasan sen aikaa, loppuaika olikin sitten kaukana sivistyneestä. Teerenpelin mustikkasidun vauhdittamana meidän kööri päätti lähteä tyyppaamaan uuden Maxinen, veto ei ollut meidän porukalle ollenkaan huono! Meno oli kohdillaan, populaa riitti ja plussaa oli ehdottomasti se, ettei vastaan kävellyt blingillä kuorrutettuja teinejä. Ja siis eihän teineissä oikeesti mitään vikaa ole, lähinnä sitä näin kypsemmässä iässä arvostaa jo sitä, että baareillessa edes  suurin osa miehistä on käynyt intin ja mimmeistä suurin osa kirjoittaa tekstareita ilman ihQ- sanaa. Illan aikana tuli kulutettua tanssilattiaa melko reilusti, kitattua muutamakin drinksu ja tietenkin myös keskusteltua henkeviä kemutuskavereiden kanssa. Koska jostain ilmeisistä syistä tuota juomapuolta on tässä viimeisen vajaan kolmen vuoden aikana tullut harrastettua melko vähän, ei sitä kovin kauheasti promilleja sisältävää lämmikettä tartte, jotta meno alkaa hipoa kattolistoja. Näin ollen jälkikäteen illasta jäi käteen ainakin seuraavaa faktaa, osa on vissiin hyvä yrittää muistaa myös seuraavalla kerralla:

- Veikkaan että meikäläisen yritys näyttää tanssiessa superhotilta just MTV:n musiikkivideosta hypänneeltä huippumallilta, ei ollut onnistunut. Toisaalta oon ihan tyytis, ettei tästä ole jälkikäteen kuvamatskua edes saatavilla. Tai jos jollain on, niin kätkeköön sen iäksi.
- Kaikkea alkoholia baarista ei tartte yrittää juoda illan aikana, se ei sieltä kuitenkaan lopu kovallakaan yrityksellä.
- Musiikin tahdissa ei tarttis vältsiin laulaa TÄYSIÄ, varsinkaan tällä lauluäänellä. Pahoittelen siis kanssakemuttajat!
- Lähde tarpeeksi ajoissa jotta kerkeät yöbussiin, taksijonot sucks varsinkin pikkujouluaikana. Taksijonoon voisi liimata tuolloin kyltin "kävellen olisit jo perillä".
- Yöeväs on jees, mutta pitikö sitä ostaa oikeesti yhteensä neljä Big Mac- hampparia, nugetteja ja muuta. Toki osa hampurilaisista piti tuoda kotiinkin varan vuoksi, koska eihän se baareilun jälkeen syöty kaks hampparia ja kasa nugetteja riitä vielä mihinkään. Kotimatkallakin saattaa jo alkaa uudelleen huikomaan!
- Veikkaan että Pekkis seuraavalla kerralla arvostaa enemmän nukkumista, kun mun puolen tunnin sekopäistä ja hiukka kännistä selitystä illan menosta. Tätä piti tietenkin höystää tyttömäisellä tirskumisella, kikatuksella ja sen jälkeen sammumisella olohuoneeseen.
- Varaa seuraavaksi aamuksi kylmää limpparia.

Summa summarum: ilta oli oikeesti onnistunut, meillä (ainakin mulla) oli ihan superhauskaa! Jalkapohjat on tanssimisesta edelleen ihan tohjona, ääni on täysin kadoksissa, niskat jumissa, vähän vielä väsyttääkin, mutta tää mahdottoman hyvä fiilis kantaa kyllä taas aika monet uhmakiukut, yöitkut ja huonosti nukutut yöt. Kiitos siis kaikille kanssajuhlijoille, tää mutsi painuu nyt vetää unta kuuppaan!


2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Jo pelkästään tämän lukemisella tuli niin hyvä fiilis että sekin kantaa jo pitkälle! :D

Unknown kirjoitti...

Hihii, ihan mahtavaa! :D Täällä haetaan positiivista energiaa parhaillaan, kun Meuskaa on viety 1,5 tuntia takasin omaan sänkyyn. :D