.

.

keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Operaatio Oma Sänky

Huoks.

Meillä on tultu siihen vaiheeseen, että pinnis piti ottaa Meuskalta pois, sillä Enska alkaa olemaan sen tarpeessa. Meillähän oli lainassa pyörillä kulkeva Vaavi-sänky (maailman paras keksintö ever!), mutta enhän mä sinne enää hennonnut Enskaa änkeä, kun raukkaparka alkoi jäädä jumiin päästä ja jaloista, kappas kun se on taas kasvanut. Toisaalta olishan Enska voinut nukkua vaikka polvet suussa vielä jonkun aikaa.. Toisaalta koin helpommaksi siirtää tyypin pinnikseen, kun irrotella jumiutunutta vauvaa sängyn pinnojen välistä.

Mutta juu, tehtiin sitten tietenkin radikaali muutos tuossa viime viikolla, että pinnasänky muutti takaisin mun ja Pekkiksen makuuhuoneeseen ja Meuskan huoneeseen jäi vain tuo maaginen isojen tyttöjen sänky! Sänkyyn oli totuteltu muutama päivä, Meuska tykkää siitä kyllä siis edelleen kovasti. Sinne saa kutsun usein pötköttelemään myös Enska ja äitikin. Meillä Meuskahan on ollut siitä kiitollinen lapsi, että on nukkumishommat haldannut aina oikein mallikkaasti, ei ole muutoksista ollut juurikaan moksiskaan. Silti vähän tuppasi kauhistuttamaan, kun lauantaina oli ensimmäinen ilta kun sinne sänkyyn piti jäädä nukkumaan. Ja kuten arvata saattaa, ihan putkeenhan tämä ei ole mennyt!

Pakkohan se oli kuvataltioida tän iltanen show, miten "hienosti" meillä nukutaan uudessa sängyssä. Tästä se siis alkoi, vikat leikkihetket omassa huoneessa, sänky näkyy taustalla vasemmalla. Kello on 19.52, hampipesut ja pisut suoritettu, lets get the party started!Klo. 20.05, pusut ja halit vaihdettu, Ihaa otettu kainaloon, joten pimu on valmis unille..


Klo. 20.21, sängystä on tultu pois nyt 9 kertaa, jälleen valo on sytytetty, kuten kuvasta näkyy. Supernannyn oppeja noudattaen sänkyyn palautetaan ilman puhumista, sorrun tietty kyllä paijaamaan, höhöö. Mutta oikeesti, jos alkaisin joka kerta puhumaan, niin toi napero ei nukahtais ikinä.
 

Klo. 20.49. "Onks tääl enää ketään?". Palautuksia tässä vaiheessa 26 kappaletta, siistiä on juosta ovelle vaan tsekkaamaan onks joku vielä huudeilla. Sitten kun Meuska näkee mun tai Pekkiksen saapuvan, niin valot sammutetaan salamana, juostaan omaan sänkyyn ja sanotaan "äiti pois". Jaahans.


Klo. 21.13. Palautuksia tässä vaiheessa 42, nyt ei enää laiteta edes valoja ja leikki ei olekaan niin kivaa. Meuska jää usein sänkyyn protestoimaan ja karjumaan. Meuskaa turhauttaa, niin muakin. Ja Pekkistä kans. Tästä ei saanut enää edes kuvia, kun en viittinyt enää salamaa käyttää pimeässä huoneessa, jostain ilmiselvästä syystä johtuen.

Klo. 21.22. Palautuksia kertyi 45, vihdoin ja viimein tiedän Meuskan luovuttaneen ja käyneen nukkumaan. Hiljasta on ollut noin kolme minsaa, joten se on merkki että omassa sängyssä on taju veke. Huoks. Enskakin nukkuu. Oon ansainnut irtokarkin.

Ei kommentteja: