.

.

perjantai 1. marraskuuta 2013

Elämän suuria pieniä ihmeitä


Hei sinä pieni, olet kaunis, olet ihmeellinen.
Olet minulle rakas, olit jo ennen kuin sinut ensi kertaa näin.
Ehdimmekin sinua jo odottaa, joten tervetuloa maailmaan. 
En koskaan sanoja löydä kertomaan, mitä kaikkea toit mukanaan.
Haluan kuitenkin että tiedät sen,
olet ihmeellinen ja ainutlaatuinen!
Pienet sormet, pienet varpaat, ihana pieni suppusuu,
joka kerta nähdessämme korvaasi kuiskaan "ai lav juu". 
Vaikka paljoa vielä ymmärrä et, lupaan sinulle kuitenkin sen,
rinnallasi aina kuljen, myös läpi tien kivikkoisen.
Tätinäsi sulle kerron pienen salaisuuden,
aivan piloille sut tulevaisuudessa hemmottelen!
Kuten ylläolevasta rustauksesta voi päätellä, niin musta tuli eilen täti.  Kyllä pikkuista ehdittiin jo odottaakin, jännitin murusen syntymää enemmän kun omien lasteni. :D Kun velipoika iltapäivästä soitti että lähtö sairaalaan taitaa olla käsillä, niin panikoin niin paljon, että iskin vahingossa luurin korvaan ja ryntäsin rappuun kiljumaan vanhempieni perään, jotka olivat juuri lähteneet ovesta ulos. Koska tirppa antoi odottaa syntymää seuraavan päivän puolelle, niin eihän tää täti nukkunut sitten ollenkaan. Piti käydä Pekkiksellekin kuumottamassa keskellä yötä, että miksei sieltä sairaalasta nyt jo kuulu mitään. Pekkis suhtautui asiaan tapansa mukaan lehmänhermoisesti ja käski mua rauhottumaan. Kaikki oli kuitenkin mennyt aivan nappiin ja itkuhan siinä pääsi kun sain ensimmäiset kuvat tulokkaasta. Itku tuli myös uudelleen, kun ensimmäisen kerran näin minityypin livenä, kaverilla oli niin jäätävän pienet varpaat, ne oli ihan ryppysetkin vielä!

On se pakko vaan todeta, että lapsen syntymä on maailman suurin ihme. Tietenkin suurin aina lapsen omille vanhemmille, mutta myös meille täti-ihmisille. Ensimmäistä kertaa elämässäni olen onnellinen ollessani täti-immeinen!

Vauvantuoksua, onnen hetkiä ja kakkavaippoja veliseni, muista nuuskuttaa vauvantuoksua varastoon, nuo kun tuppaavat kasvamaan liiankin nopeasti. <3 Muista helliä tuoretta äitiä ja nukkukaa silloin kun vauva nukkuu. Täti ottaa myös vaavin mielellään hemmoteltavaksi kun sen aika on. Niin, ja tosiaan mut saa potkia pihalle kun alan olla rasittava! :DEi kommentteja: