.

.

lauantai 15. maaliskuuta 2014

Bränikkä bastu

Eilen suunnattiin tyttöjen kanssa jälleen mökille. Aurinko paistoi ja kevät tuntui olevan ihan hyppysissä. Aamulla kun heräsin, niin en todellakaan ollut tilannut tätä:
Koska jotenkin oli ehtinyt jo viikon aikana ehtinyt asennoitua kevääseen, niin toi lumi tuntui jotenkin märältä rätiltä kasvoja vasten. Nyt saa taas pukea tytöt toppakamoihin ja muihin, järjettömän iso buu! Olin ehtinyt just käyttää meidän Mazdankin pesulla, huomenna se on taas ihan skeidanen, autoparka.

Onneksi yksi asia lämmitti tänään erityisen paljon tosta hanurista olevasta ilmasta huolimatta. Meidän mökillä iskä oli saanut ylämökin saunan valmiiksi. Meillä on siis rannassa pieni puusauna, mutta isompaan mökkiin saatiin viimein valmiiksi myös oma bastu. Mikäs oli siis sen mukavampaa, kun sukeltaa pehmoisiin löylyihin ja tuijotella tota räntäsohjoluntamitälie ikkunasta. Pimutkin pääsi mukaan, Enska oli innoissaan, Meuskasta nastempaa oli istua ammeessa pesuhuoneen puolella ja harrastaa tsunamin kaltaista vedenroiskimista.

Joten kiitos isi löylyistä! Onneksi näistä saadaan nauttia monen monta kertaa ja vielä monta kertaa niiden päällekin!

Ei kommentteja: