.

.

tiistai 25. maaliskuuta 2014

HCR!

Nappasin sitten tänään tosissaan härkää sarvista ja lopetin empimisen ja jahkailun. Soudin ja huopasin vielä viimeseen saakka, kunnes painoin vihdoin nappia "Ilmoittaudu" ja vetäsin käden niin nopeesti hiireltä pois, ihan kun olisin saattanut vielä muka ilmoittautumiseni peruuttaa. Mietin pitkään etten kenellekään edes asiasta sano, mutta jos teen tästä jollain tasolla julkista, niin ehkä mulla on sitten isompi tsemppi päällä!


Helsinki City Run - Kiitos ilmoittautumisesta
Juoksijan nimi Hinta Eur
Krista Eklund  HCR Naiset yleinen
Yhteensä  76 Eur
Puh. (09) 3481 2405
Y-tunnus: 0202318-5
ALV 0%, ei ALV rek.
E-mail: maraton@sul.fi
Internet: www.helsinkicityrun.fi
Huom. osallistumismaksuja ei palauteta.

Juoksijoiden nimet ilmestyvät internetin osallistujalistalle 24t kuluessa: http://www.helsinkicityrun.fi. Juoksunumerot päivittyvät lähempänä tapahtumaa.
Epäselvissä tilanteissa voit ottaa yhteyttä toimistoomme:
E-mail: maraton@sul.fi
Puh:09 3481 2405


Ilmoittauduin siis Helsinki City Runille, eli about seitsemän viikon päästä pitäisi 10.5 solmia lenkkarit sitten siihen malliin, että jaksaa loikkia 21 kilsaa ja rapiat päälle. Mitenkään kauheen harvinaistahan tää puolikkaan juoksu ei ole, kertoohan siitä nyt jo sekin, että tonne on ilmoittautunut nyt jo yli 14 000 juoksijaa. Mulle tää on kuitenkin ensimmäinen kerta kun osallistun mihinkään tämmöseen, joten mulle tosta lauantaista tulee varmaan ihan juhlahetki! Mietin ensin että josko olisin laittanut tavotteen jonnekin loppukesän hujakoille, mutta toi HCR tapahtumana vei nyt voiton. Voin kuvitella mikä fiilis tollasessa isossa häppeningissä on. Tiedän jo etukäteen että mun perhe tulee kannustamaan ihan uunona matkan varrelle ja varmaan vetelee jotain sambaliikkeitä jos (ja kun) pääsen maaliin. Toisaalta jos matka pitää taittua alle kolmeen tuntiin, niin laskeskelin nopeesti että mä kävelen jo semmosen 18 kilsaa kolmeen tuntiin. Kai mä nyt sen verran saan raahustettua, että alle ton ajan edes raahaudun maaliin?!

Tsemppi on siis nyt kova, tavote asetettu ja ensi viikolla kävelen kauppaan ostamaan uudet lenkkarit. Jännittää jo nyt, vähän pelottaakin? Pohdiskelin äidille tänään että en mä ehkä ilmoittaudu, jos en jaksakaan juosta koko matkaa. Äiti totesi omaan ihanaan tyyliinsä, että yrittämään lähteminen on jo hieno saavutus, joten sen innoittamana painoin nappia! Kiitos äiskä, muistakin tulla kannustamaan!Ei kommentteja: