.

.

keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Elämän pieniä iloja..


Elämä on oikeesti liian lyhyt märehtimiseen. Se on myös liian lyhyt sitku-elämään. Koska päätin lopettaa sitkuttamisen (jälleen), niin pyysin reteesti mun vanhempia muutamaksi tunniksi tänään vahtimaan muksuja, jotta me päästiin Pekkiksen kans stadiin vaan HENGAILEMAAN. Koska näitä kahdenkeskisiä hetkiä on ollut Enskan syntymän jälkeen tasan yksi ennen tätä iltaa, niin olihan tää aika nastaa.

Ekana käytiin tyyppaamassa Kaartin hodari ja hummeri, mesta oli pieni ja aivan täyteen pakattu. Paikan päällä napsastiin nassuun häränlihahodarit ja parmesanranet. Seuraavalla kerralla Pekkis aikoo kuulemma syödä sen hummeria sisältävän hodarin, hmm. Mä myös testailin meidän uutta minipokkaria vähän pitkin ja poikin stadia, joten menin satavarmasti turistista.


Hodareilta lähdettiin siirtymään ydinkeskustaan päin. Koska päätettiin repästä meno ihan hulvattomaksi, niin poikettiin Belgeen yksille. Join muuten skumppaa. Se oli muuten sairaan hyvää! Mä löysin myös meidän kamerasta kaikenlaisia kivoja asetuksia, joita oli sitten pakko testailla. Kuvien laatu oli... Noh mitä nyt oli... Jos yrittäisin vakuuttaa että vika oli kamerassa kuvaajan sijaan?

 
Illan kruunasi kuppi hyvää teetä ja suklaakakkupala. Tää oli muuten oikeesti mustakin aika kiva kuva. Oletan siis että te myös pidätte siitä.


Oli nastaa olla hetki taas muuta kun vanhemmat. Mietin samalla, et miks me ei tehdä tätä useammin, kun meillä kerta olisi siihen mahdollisuus? Tämmönen yhtäaikainen kotoota poistuminen ilman muksuja vaikka kerta kuukauteen olis aika nastaa. Jos mä rimpautan siis mun sihteerikölle (eli itselleni) ja buukkaan vaikka muutaman seuraavankin kerran jo etukäteen? Sit kun muistais vielä kertoo suunnitelmista myös Pekkikselle, niin tää homma olis melkein paketissa! Joten loppupeleissä mä havahdun taas neljä kuukauden kuluttua siihen, että olis nastaa käydä joskus kahdestaan jossain, uhoon polleena kuinka tästä lähin käydään kerran kuukaudessa yhdessä jossain, toteutetaan se yhden kerran ja sitten vedetään sama rundi uudelleen. Cool!

 

Ei kommentteja: