.

.

sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Ihkuu isi, ihkuu!

Meillä (niinkuin toivottavasti muissakin perheissä) juhlittiin tänään ihanien isienpäivää. Meuskalla on nyt muutenkin tullut ihan jäätävä isivaihe, joka asiaan isi on paras, vaikka toki äiti kelpaa myös. Myös iskän työpäivän aikana Meuska selittää isistä ja isin tavaroista jatkuvasti, on kyseessä sitten kenkä, paita tai boxerit. Isin kenkiä järjestetään eteisessä uuteen uskoon, paidat viikataan (eli rytätään) ja boxerit viedään kuivumasta oikeaan kaappiin. Meuska myös karkkia nähdessään toteaa lyhyesti "isin mammaa". Fiksu likka!

Päädyttiin eilen vähän askartelemaan iskälle. Noh, hyvinhän tuo meni, Meuska ei oikein vaan hiffannut sitä, että sitä sormiväriä oli tarkoitus levitellä ainoastaan paperiin, ei itseen. Noh, eihän tuo niin vakavaa ole, onpa nyt tullut katsastettua etukäteen miltä meidän muksu näyttäisi punapäänä..


Meuskan taiteilemat puut oli melko... mielenkiintoisia.


No aamulla tietenkin Meuska ryntäsi ensin iskän kainaloon, joten ei päästy herättämään "yllättäen". Kun piti viedä iskälle kortti ja lahja, niin Meuska päätti avata lahjan itse. Ei sekään nyt niin haittaa. Iskä sai myös touhuta likkojen kanssa, kun mä hyvänä vaimona valmistin "yllätys"aamiaista. Enska tosin sai taas ainoastaan kukkakaalia ja bataattia, kyllä muakin alkais vituttaa! Meuskan mielestä parasta oli croissantit ja karjikset, lempiherkku yli kaiken on kuitenkin voi. Siis pelkkää voita, haarukalla. Ehdin nappasta foton kun sain tyypin kiinni itseteosta!!

BUSTED!!!Käytiin tietenkin myös juhlistamassa vaaria, pappa tuli puolestaan meille kylään. Kaiken kaikkiaan mahtavan hyvä isänpäivä, semmoinen kun sen olla pitää. Nyt kun on juhlittu iskää yhtenä päivänä, niin voidaan keskittyä loput 364 olennaiseen, eli äitiin, eli minuun. Taidan alkaa odottelemaan herkkuaamupalaa huomiseksi, onkohan Pekkis hankkinut lahjatkin jo?

Ihanaa isänpäivän iltaa kaikille iseille, etenkin omalle!! Suukotelkaa isejä!

Ei kommentteja: