.

.

lauantai 30. marraskuuta 2013

Kyllä sielu lepää

Joskus on ihana lähteä pakoon kiirettä ja hektisyyttä mökille. Päätettiin myös tyttöjen kanssa antaa Pekkikselle rauhallinen viikonloppu, raasu kun on töissä ja joutuu tänään juhlistamaan poikien kera varpajaisia. On se rankkaa. Toisaalta oma viime viikkoinen kankkunen on se verran tuoreessa muistissa, etten oikeesti ole edes kade.

Myönnettäköön että tässä mökkielämässä on myös erittäin paljon mahtavan hyviä puolia. Typykät saa viettää aikaa mummin ja papan kanssa (eli mä pääsen helpommalla), Meuska saa nauttia mummin tekemistä herkuista (eli mun ei tartte kokata), samoin sitä jotenkin saa samalla ladata omiakin akkujaan täällä keskellä hiljaisuutta. Mä en tosin uskalla enää iltasin poistua ovesta ulos, sillä tuolla on niin pilkkopimeetä, että ei näkisi senttiäkään eteenpäin jos joku sammuttais mökistä valot. Tässä kohtaa kiitetään valmista sisävessaa, muuten joutuisin ehkä pissimään pulloon tai ämpäriin.

Toivottavasti just sulla on ollut mahtavan hyvä viikonloppu. Mä meen nauttimaan nyt puolet tosta äsken uunista tulleesta mudcakesta, juon kupposen teetä ja taidan painua ajoissa pehkuihin. Jotta voidaan siis Enskan kanssa taas valvoa ens yönä.
Ei kommentteja: