.

.

torstai 5. joulukuuta 2013

Kotimutsin luxusilta

Vaikka rakastankin Enskaa, Meuskaa ja Pekkistä ihan överiöveriöverinä, niin siltikin joskus parasta ajanviihdettä on viettää aikaa ainoastaan itsensä kanssa. Siitä saakka kun avaan aamulla silmät abouttirallaa 6.50 paikkeilla, niin mulla on lyhyitä taukoja lukuunottamatta koko ajan jompikumpi likoista sylissä tai vähintään housunlahkeessa roikkumassa. Tai siis Enska ei osaa vielä tota housunlahjejuttua, mutta Meuska treenaa senkin edestä. Näin ollen siis vietän oikeesti lähes koko päivän ihokontaktissa jonkun kanssa, Enskakin yösyötöistä luopumisen jälkeen on siirtynyt mun viereen nukkumaan viimeistään neljältä, joten yöaikaankin joku nyhvää kainalossa. Yöaikaan kainalossa nyhvääminen on siis jees, jos se tällä hetkellä olis hieman useammin Pekkis. Jostain syystä ryökäle kuitenkin koisii tän yösyöttöjen vierottamisen ajan olkkarissa, sillä molempien valvomisessa ei vaan olis oikeesti mitään järkeä.

Näin ollen siis ilta ihan yksin tyttöjen nukahtamisen jälkeen on aivan superi juttu. Ei tartte puhua kenellekään ja voi keskittyä tekemään ihan mitä huvittaa. Kotoolta lähteminen (=baareilu) ei luonnollisestikaan onnistu sillä likat on himassa, mutta joskus on vaan nastaa rötvätä sohvalla ja vaikka tuijottaa jotain aivotonta naistenleffaa, lukea lukematta jääneitä lehtiä, pakata joululahjoja, siivota tai pakkailla pois tyttöjen pieniä vaatteita. Kaikkea sellasta akkahommaa siis. Jos nyt päättäisin pikaseen mitä mun ihanaan hiljaiseen iltaan kuuluis, niin ainakin seuraavaa:

Joululahjojen pakkausta....litra glögiä ja paljon suklaata...


 

... sohva tungettuna täyteen tyynyjä ja iso lämmin viltti...
...kaveriksi ehkä vielä muutama puolikkaalla oltermannilla kuorrutettu lämmin voikkari, Pekkis kuitenkin herkuttelee poron sisäfileellä just parhaillaan, joten pakkohan mullakin on jotain gourmeeta olla!

Yllä oleva homma olis jees, ilta kuluu kuitenkin horkassa sohvan nurkassa, eikä suklaakaan maistu. Noi joululahjakuvat on eiliseltä, joten se siitä. Ilta kuluu tänään näin...


...38,5 ja taitaa vaan lääkkeestä huolimatta nousta. Voihan räkä sentään!!! Huomenna on ystävän 30-vuotiskekkerit, tän mamin olis vähän paree olla huomenna kunnossa. Kyse ei onneksi ole mistään ryyppyjuhlista, vaan tytötkin tulee mukaan, ryyppäjäiset tosin saattaa iltasella koittaa muille juhlijoille. Nyt mä roudaan patjan tohon lattialle ja linnottaudun kolmen peiton alle, kyllä tää kuumuus pöpöt tappaa. Tai ainakin paree olis! Kaikki tänään pikkujouluja juhlistavat, nauttikaa illasta ja hajotkaa aamuun, höhöö!

Ei kommentteja: