.

.

sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Mistä tunnet sä ystävän...

Tiettekö kun sitä aina yhdistää ihmisiin erilaisia asioita ja mielikuvia? Ne voi olla oikeastaan mitä vaan, esimerkiksi joku tuoksu, väri, tapa kävellä, tapa kantaa laukkua, tietty vaate, musiikki, maalaus, taideteos, auto, ruoka.. Siis ihan mitä vaan. Jos mietin ihmisiä mun elämässä, niin mulle tulee ensimmäisenä mieleen ainakin seuraavia asioita:

- Pekkiksestä kaikki sanoo aina ensimmäisenä sanan Superstar, koska tyyppi on käyttänyt Superstareja 99,9 %:a ajastaan niin kauan kun me ollaan oltu yhdessä. Niitä on tällä hetkellä kaapissa rehellisesti ainakin 15 paria, muutamat bränikät taitaa olla vielä laatikoissa odottamassakin. Toisaalta toi addiktio helpottaa lahjahommia kummasti, ei tartte muistaa muuta kun koko, UK 10!

- Äiti tuoksuu aina Jean Paul Cartierin Classiquelle. On tuoksunut lähes niin kauan kun muistan.. Aina kun ohitan jonkun joka tuoksuu tolle samalle tuoksulle, niin käännyt automaattisesti katsomaan onko se mamma kenties liikenteessä! Mun lapsuudenystävätkin yhdistävät muuten ton tuoksun meidän mutsiin!

Kuva: fimgs.net


- Iskä, kaksi sanaa. Fotogeeninen aivastus, täysi klassikko. Ja ikävä kyllä periytyvää, mä oon saanut sen. Me molemmat siis aivastellaan kirkkaasta valosta, niin urpoilulta kun se kuulostaakin. Parhaiten toimii luonnonvalo, kirkas lamppukin toimii tarvittaessa. Ei oo omena kauas puusta pudonnut, Meuska nimittäin on saanut ton saman aivastelugeenin.

Kuva: natgeo.com


- Velipoika: autot, say no more.

Kuva:flickr.com


Näiden lisäksi mulla tulee mun ystävistä mieleen muun muassa punainen LV:n lompakko, ragdoll, Captain Jack, Marimekko, hurja ja upea painonpudotus, turkoosi, korkokengät, nyrkkeily, sushi, raakasuklaa, punaviini, Pariisi, suihkulähde, "ei se väärin oo" ja kirkkaanpunainen huulipuna. Uskoisin että jokainen kyseisistä ihmisistä löytää omansa tosta listasta. Tää asia tuli mieleen siksi, että facebookissa sain linkin ja viestin, että tästä tulee kuulemma mieleen minä!
Mitähän muuta musta tulee mieleen, kun mun perhe ja ystävät ajattelee mua, tai jos niiden pitäisi sanoa yksi sana joka kuvaa mua parhaiten? Ehkä ainakin seko, laukut, joulu, villasukat, teemuki, kuus metriä jalkaa, Blistexin huulirasva, korvakorut, leijonaemo, se tapa että haistan kaikkea ennen kuin syön sen ja siivoaminen. Onhan noita. Niin ja tää. Toi on ehdottomasti minua, ehdottomasti!


2 kommenttia:

Sannulia kirjoitti...

Taas hauska teksti. :) Meillä on näköjään jotain yhteistä: mäkin aivastelen auringonvalosta. Kuten myös isäni, sisareni ja ainakin vanhempi lapseni. :D

Krista Eklund kirjoitti...

Kiitos! :) Ja hahaa, mähän kirjotin että toi aivastelu on kato periytyvää! :D Joten voit vaan syyttää isääsi, ihan niinkun mäkin. :D